Bestuursverkiezing ALV 2021

Vanwege verhuizing heeft voorzitter Ronald Löhr, begin vorig jaar al aangegeven te stoppen als voorzitter. Daarnaast heeft de voorzitter van de jeugdcommissie Arie Hamoen aangegeven te willen stoppen. Voor beide functies heeft het bestuur nieuwe kandidaten gevonden:

Sunny de Roo

kandidaat voor het voorzitterschap van de vereniging

We zijn als bestuur blij met de kandidaatstelling van Sunny. In die opvatting zijn we gesterkt tijdens meerdere diepgaande gesprekken met Sunny. Hij liet daarin zien zich goed te hebben georiënteerd in veel zaken die van belang zijn voor de vereniging. Hij gaf daarbij blijk van een visie om samen met de rest van het bestuur leiding te geven aan de volgende stap in de ontwikkeling van de vereniging.

Sunny over zijn kandidaatstelling “Velen van jullie zullen mij al kennen, maar hierbij een kleine introductie. Ik ben Sunny de Roo, 33 jaar, getrouwd, 2 kindjes en inmiddels TV Cromwijck lid vanaf 1998. In 2012 heb ik mijn studie Toegepaste Psychologie afgerond en momenteel ben ik werkzaam als Business Development Director bij de startup Incubator van de TU Delft en de Erasmus universiteit.Na jarenlang lid te zijn van deze club, is het tijd om me ook in te gaan zetten vanuit een andere rol. Nu Ronald heeft aangekondigd te stoppen als voorzitter stel ik me met plezier en overtuiging kandidaat om zijn rol over te nemen. Ik kijk er dan ook naar uit om de positieve lijn van de afgelopen jaren voort te zetten en samen met de commissies en de leden het potentieel van onze fantastische tennis en padel club verder te benutten.”  

Voorzitter Jeugdcommissie:

Maarten Vliegenthart Maarten wil opnieuw toetreden tot het bestuur. Enkele jaren geleden heeft hij om persoonlijke redenen zijn bestuursfunctie als voorzitter Recreatiecommissie neergelegd. Nu wil hij zich weer volop gaan inzetten voor onze vereniging. Nu als trekker en voorzitter van de jeugdcommissie. 

Er zijn tot op heden geen tegenkandidaten!

Het bestuur  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden