Bar open/ bardienst in Coronatijd

Op dit moment is het clubhuis weer gesloten vanwege de sinds 13 november 2021 geldende avondsluiting en nu zelfs volledige sluiting van de horeca! 

Na maanden van Corona sluiting  mocht ons clubhuis en terras vanaf 26 juni 2021 weer open en  dan werd het mogelijk weer toegestaan de kantine en/of het terras (tot maximaal 0.00 uur) te gebruiken en onder genot van een drankje na te praten over al die prachtige rally’s. 

Vanaf 25 sept 2021 is de 1,5meter regel en het verplicht registreren bij het betreden van het park van bezoekers en spelers afgeschaft. Doch nieuw is:

Dat iedereen die in het clubhuis plaatsneemt aan de bar de coronacheck app moet laten scannen aan de bar. Een geprinte versie van je Corona Check QR code volstaat ook.  Dit geldt voor iedereen van13 jaar en ouder!  Ben je 14 jaar of ouder dan dien je tevens een ID bewijs te laten zien.

Als je op het terras plaats neemt en alleen even het clubhuis in gaat om naar het toilet te gaan of een drankje te halen dan hoef je de Coronacheck niet te laten doen.    

De Barcommissie heeft als doel de kantine op een zo gecontroleerd mogelijke manier weer open te laten gaan met in achtneming van de overheid en gemeente voorgeschreven spelregels voor sportkantines. We hopen dan ook ieders medewerking.

Speel je competitie! Geef deze informatie ook door aan je teamgenoten en informeer je tegenstanders bij aankomst!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303