Bar open/ bardienst in Coronatijd

Na maanden van Corona sluiting lijkt het er op dat de opening van het terras/ clubhuis nadert.  Vanaf 19 mei 2021 zou het terras weer overdag open mogen (tot 20.00u). Daar ons clubhuis en terras normaal overdag gesloten zijn en pas rond 20.00 uur open gaan biedt deze versoepeling voor onze vereniging nog weinig soelaas. Bestuur heeft daarom besloten om ons clubhuis en terras nog volledig gesloten te houden tot er over een paar weken waarschijnlijk meer versoepelingen aan komen. Dit geldt ook voor sleutelhouders; overdag mag er nog geen gebruik gemaakt worden van kantine en terras! 

Vanaf 9 juni wordt verdere versoepeling van de openingstijden verwacht dan wordt het mogelijk weer toegestaan de kantine en/of het terras te gebruiken en onder genot van een drankje na te praten over al die prachtige rally’s. 

Wel onder strenge voorwaarden:

De Barcommissie heeft als doel de kantine op een zo gecontroleerd mogelijke manier weer open te laten gaan en hoopt op ieders medewerking. Wanneer we met elkaar deze regels in acht nemen zal er na enige tijd bekeken worden of de maatregelen versoepeld kunnen worden, uiteraard in overeenstemming met de dan geldende eisen van het RIVM.

Houd je aan de volgende spelregels:

-als hoofd principe geldt (buiten de baan) de 1,5 m regel
-er staat een (éénrichtingverkeer) looproute aangegeven (zie hieronder)
- bij binnenkomst de handen reinigen
- er zullen alleen zitplaatsen zijn met gemarkeerde plekken
- aan de bar zijn bestelzones aangegeven met rood/wit tape
- betalen kan alleen contactloos per PIN
- ieder wordt verzocht zijn glaswerk terug te zetten op de tafel naast de keukendeur. Flesjes in de kratten onder de tafel.  De Bardienst hoeft en zal de glazen dus niet komen ophalen
- alle gebruikte glazen worden in de vaatwasser gereinigd.
- borrelnootjes en pinda’s kunnen per zakje worden gekocht aan de bar
- de keuken blijft vooralsnog gesloten. 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden